Slotsparkens Friskole skal være et hyggeligt sted at komme, hvor alle skal føle sig lige meget værd.

Vi lægger vægt på at rumme forskelligheder, demokrati og gensidig respekt.

Vi vil have en høj faglighed og motivation, hvor eleverne fortsat er nysgerrige efter ny viden, når de går ud af skolen. Undervisningen skal tilrettelægges sådan at elevens naturlige nysgerrighed og videbegærlighed vækkes og holdes i live. Dette bla. ved at den voksne går foran med et troværdigt eksempel, og udviser begejstring for eleven såvel som for resten af omverdenen.

Tryghed, omsorg og nærvær med synlige voksne, der handler, skal være kernen i børnenes skoleliv.

Vi tror på, at vedholdende, kærlige og konsekvente omgivelser giver grobund for faglig og menneskelig udvikling og læring.

Hvorfor Slotsparkens Friskole17343033_10211340679606578_4370856996120460680_n.jpg

På Slotsparkens Friskole mener vi, at den vigtigste rolle vi har som undervisere er at motivere til læring og kreativitet

Vi underviser i et friskolemiljø, der er indrettet til at motivere til læring og kreativitet.

Vi har modet til at afprøve nye undervisningsformer og -strukturer

På Slotsparkens Friskole kan vi tilbyde en hverdag der er præget af trygge børn og synlige, handlende voksne.

Vi har en skoledag der, ud over de faglige undervisningsmoduler, fast indeholder ’høj puls’, ’lav puls’, fællessamling og studiecafé.

IKT og medier som en integreret del af undervisningen, og alle elever får udleveret it-udstyr der bruges til egne produktioner

På Slotsparkens Friskole har vi kort vej fra tanke til handling.

Hvis du har lyst til at komme med på holdet, så udfyld en indmeldelsesblanket sammen med dine forældre, og send den til Slotsparkens Friskole.

Du kan også komme på besøg for at se skolen og mærke atmosfæren. Kontakt os i forvejen, for at aftale en tid – Så er vi sikre på, at vi har god tid til at vise dig rundt.

Slotsparkens Friskole

Hovedgaden 29