Sydkystens Privatskole

Et klogt skolevalg.

Sydkystens Privatskole er en boglig privatskole i Solrød to minutters gang fra Jersie Station.

Privatskolen sætter elevernes trivsel og faglige udvikling højt. Derfor har alle klasserne på privatskolen et loft på maks. 22 elever. I de mindste klasser har vi som regel betydeligt færre elever. Det gør, at vi hurtigt kan sætte ind, hvis en elev har brug for et løft – enten fagligt eller socialt.

Sydkystens Privatskole er attraktiv for elever, der gerne vil lære en masse i et dannet miljø. Vi har klasser fra 0. til 9.klasse, samt lektiecafe og SFO.

Som privatskole  stiller vi både krav til elever og forældre. Derfor kommer alle nye elever til en optagelsessamtale og fra 4.kl til optagelsesprøve  sammen med jer. Herefter besluttes det, om Sydkystens Privatskole er den rette friskole til jeres barn.  Elever har herefter en gensidig  tremåneders prøveperiode.

Derfor kan I forvente, at alle elever

• gerne vil være dygtige i skolen

• møder velforberedte til undervisningen

• opfører sig ordentligt med respekt for hinanden

Allerede i 0. klasse begynder vi at lære eleverne engelsk og at læse og regne.  Fra 2. klasse får alle elever karakterbog tre gange årligt. Som skole ligger afgangsgennemsnittet højest i kommunen.

Vi er stolte af at høre ude i byen, at elever, der går eller har gået på Sydkystens Privatskole kan kendes på en god opførsel og respekt for andre. Samtidig ligger skolens elever også helt i top, når det gælder iderigdom. Ifølge en undersøgelse foretaget af Erhversstyrelsen, ligger skolen på landsplan på en 4. plads i forhold til andelen af elever, der vælger en fremtid som værksætter.

Sydkystens Privatskole har primært elever fra Solrød og nærmeste lokalområde. Elever fra resten af Sjælland er selvfølgelig også meget velkomne.

sydkystens privatskole

Sydkystens Privatskole